Om oss

Comfortmeter er et resultat av et samarbeid mellom internasjonale aktører og eksperter innen effektive og bærekraftige kontorløsninger. Comfortmeter er basert på vitenskapelig forskning fra seks velrenommerte universitet i Europa og Factor4. Prosjektet ble støttet av EU.

Drivkreftene bak Comfortmeter har ambisjoner om å utvikle verktøyet til en europeisk standard for måling av tilfredshet på en forent og vitenskapelig godkjent metode, slik BREEAM og LEED er godkjente standarder for bærekraftige bygninger. EU støtter dette målet.

Comfortmeter er et flerspråklig måleverktøy, nå tilgjengelig på ti europeiske språk.

Comfortmeter databasen inneholder for tiden data fra mer enn 5500 undersøkelser i 160 bygninger. Resultatene i databasen har stor verdi for både nasjonal og internasjonal benchmarking.

Hva og til hvem

Hvordan er ytelsen i bygget ditt? Dette kan “Comfortmeter” dokumentere: lokalenes ytelse basert på de viktigste tekniske kriteriene sett fra daglige brukeres ståsted.

Områder

Comfortmeter fokuserer på 6 områder: lys, akustikk, inneklima, kontormiljø, luftkvalitet og individuelle tilpasninger.

Hvorfor

Flere vitenskapelige rapporter har konkludert med at arbeidseffektivitet, jobbtilfredstillelse, arbeidsglede og helse er direkte påvirket av hvilket arbeidsmiljø som tilbys.

Det fysiske arbeidsmiljøet til de ansatte påvirker produktiviten direkte.

Hvordan

Mennesker er den beste målestokken. Comfortmeter måler lokalenes ytelse gjennom tilbakemelding fra dem som bruker bygget hver dag. Det er brukerne som bestemmer om kunden din er fornøyd til slutt.

Resultatet gir deg førstehånds informasjon.