Hva og til hvem

Comfortmeter er et perfekt måleinstrument for ambisiøse byggeiere som er opptatt av fornøyde leietakere på lang sikt. For å oppnå dette må bygget yte maksimalt til enhver tid slik at brukerne kan gjøre sitt beste på jobben hver dag. Comfortmeter registrerer hvordan bygget og lokalene kan bidra til optimal og best mulig ytelse.

 

Hvor høy ytelse har lokalene dine?

Comfortmeter dokomenterer: dine lokalers ytelse etter gitte tekniske krav og basert på tilbakemelding fra dem som bruker lokalene hver dag.

Hvilke ønsker og behov bør du prioritere for å få tiltrekke deg kunder og få fortgang på salget?

Hvordan kan du overgå kundenes forventninger?

Hva er de viktigste suksesskriteriene?

Comfortmeter gir deg svarene på disse spørsmålene ved å undersøke brukernes tilfredshet. Fornøyde brukere er et direkte resultat av gode tekniske forhold i bygget for blant annet:


Tallene gir pålitelige resultater og innsikt i dagens trivselsnivå. I tillegg presenterer Comfortmeter hvilke måleområder som har forbedringspotensiale.

Dette gjør det lettere for deg å øke verdien av kontorbygg og forbedre din markedsposisjon. All informasjon er lett tilgjengelig i sammendraget i rapporten Comfortmeter.

Områder

Comfortmeter fokuserer på 6 områder: lys, akustikk, inneklima, kontormiljø, luftkvalitet og individuelle tilpasninger.

Hvorfor

Flere vitenskapelige rapporter har konkludert med at arbeidseffektivitet, jobbtilfredstillelse, arbeidsglede og helse er direkte påvirket av hvilket arbeidsmiljø som tilbys.

Det fysiske arbeidsmiljøet til de ansatte påvirker produktiviten direkte.

Hvordan

Mennesker er den beste målestokken.

Comfortmeter måler lokalenes ytelse gjennom tilbakemelding fra dem som bruker bygget hver dag. Det er brukerne som bestemmer om kunden din er fornøyd til slutt. Resultatet gir deg førstehånds informasjon.

Om oss

Comfortmeter er et resultat av et samarbeid mellom internasjonale aktører og eksperter innen effektive og bærekraftige kontorløsninger, som Factor4 og seks velrenommerte universitet i Europa, blant annet KU Leuven and TU Braunschweig.